Mall-uri Dubai

Dubai Mall (Duminica – Miercuri 10:00 – 20:00, Joi – Sambata 10:00 – 00:00) este cel mai mare mall din Dubai si din lume, avand peste 900 de magazine de firma, un patinoar, un acvariu. Este chiar langa Burj Khakifah, cea mai inalta cladire din lume. Intrarea vizitatorilor in Burj Khalifah este la parterul mall-ului.

Mercato Plaja Jumeirah
Mercato, adica Piata in italiana, este singurul mall din Orientul Mijlociu cu tematica renascentista. Este un mall cu tenta italieneasca, frnatuzeasca sau spaniola, si gazduieste numeroase festivaluri cu specifucul acestor tari. Mercato Jumeirah ofera o experineta unica de shopping, cu entertainment si branduri internationale precum irgin Megastore, Top Shop, Mango si Hugo Boss. Veti gasi aici si un cinematograf, un supermarket si foarte multe restauranta de o calitate exceptionala, precum Restaurantul Bella Donna care ofera masa pe balcoane cu vedere sper mare.

Jumeirah Centru Mall recomandat pentru magazinele de cadouri exclusiviste, obiecte unicat, parfumerii, outleturi pentru produse de infrumusetare precum Nail Station, Paris Gallery, Kaya Skin Care Clinic, Wax Lounge si SOS Salon. Are un design foarte aerist si este preferat de multi pentru o plimbare si apoi o cina in unul dintre numeroasele restaurante.

Mall-ul Emiratelor/ Mall of the Emirates
Mall-ul emiratelor era cel mai mare mall, pana la deschiderea Mall-ului Dubai in 2008. Gazduieste pentru 200 de magazine si este faimos pentru centrul de schi! Se afla langa un Hotel Kempinski, care are licenta pentru vinderea de bauturi alcoolice. De asemenea, veti gasi aici un Carrefour si numeroase magazine de suveniruri.

Mall-ul Ibn Battuta
Un mall cu tematica din 6 tari – China, India, Persia, Egipt, Tunisia si Spania – Andaluzia. Gazduieste numeroase magazine (mai putine lanturi internationale decat celelalte mall-uri), restauranta si cafenele, un cinematograf (inclusiv un IMAX), o expozitie cuprinzatoare de stiinta, astronomie si inventii islamice si unul dintre putinele anticariate din Dubai. Niciun restaurant din acest mall nu are licenta pentru comercializarea alcoolului.

Piata Madinat Jumeirah
Un mall construit in stilul unei piete traditionale, dar cu dotari moderne si aer conditionat. Este un mall mai orientat catre turisti decat alte malluri din Dubai. Desi este mai un pic mai scump, este preferat de turisti pentru ca aici gasesc cele mai multe magazine de suveniruri si majoritatea localurilor au licenta pentru comercializarea alcoolului.

Mallul Deira

Este cel mai popular mall din Dubai. Veti gasi aici branduri precum Debenhams, Virgin Megastore, Zara, un cinematograf multiplex, numeroase restaurante si cafenele, un Carrefour, magazine de suveniruri, si o zona foarte vasta pentru textile. Langa Mall este un Hotel Sofitel cu licenta pentru comercializarea alcoolului.

Gold & Diamond Park
Este un mall specializat pe aur si diamante. Este mai putin turistic si are, in general, preturi mai mici decat la Piata de Aur.

Al Ain Plaza – Mall-ul de Calculatoare
Veti gasi aici calaculatoare, laptopuri si componente PC.

Dubai Outlet Mall

Un mall foarte mare, specializat pe magazine de tip outlet.

Mall-ul Dubai Port/ Dubai Marina Mall
Este un mall unde veti gasi produse de fotografie (Nikon), papetarie, carti, jucarii, magazine nutritioniste, farmacii, haine si suveniruri.

[nggallery id=14]

linkuri