Sejur Dubai 2011

Plecari in fiecare zi de DUMINICA in perioada 28.08 – 11.12.2011

Transport cu COMPANIA TAROM, curse regulate

Servicii incluse :

  • transport avion, cursa directa Bucuresti – Dubai si retur, compania TAROM;
  • 7 nopti cazare si masa, conform ofertei;
  • transferuri aeroport – hotel – aeroport;
  • asistenta turistica.

Nu sunt incluse :

  • taxele de aeroport: 130 Euro / persoana (taxele de aeroport sunt informative si pot suferi modificari daca acestea sunt impuse de compania aeriana);
  • taxa viza: 80 Euro / persoana
  • asigurarea medicala de calatorie (recomandata)
  • excursiile optionale;
  • asigurarea storno (polita de asigurare se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice)

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale*):

Bucuresti 18:00 – Dubai 23:55

Dubai 01:25 – Bucuresti 05:50

In perioada 28.08 – 29.10, ora locala din Dubai este ora locala a Romaniei + 1 ora.

Incepand cu 30.10, ora locala din Dubai este ora locala a Romaniei + 2 ore.

IMPORTANT: ultima noapte de cazare se incheie duminica la ora pranzului. In ziua plecarii, camerele vor fi eliberate la ora 12:00 ziua, bagajele putand fi lasate in camera de bagaje de la hotel, iar timpul liber pana la ora plecarii poate fi petrecut intr-unul din mallurile orasului deschise in weekend pana la miezul noptii. In limita disponibilitatii, camerele pot fi pastrate pana la ora transferului la aeroport contra unui supliment de late check out care va fi achitat de catre client direct la receptia hotelului.

Documente necesare obtinerii vizei:

- pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara, copii clare color sau varianta electronica (scan color) dupa prima si a doua fila din pasaport, din care sa reiasa numele complet, numarul si seria de pasaport, data emiterii si expirarii pasaportului, data de nastere si nationalitatea,

- 1 fotografie color, tip pasaport, dimensiuni 4,3×5,5 cm in format electronic max 40kb, JPG.

Documente necesare calatoriei:

- pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara;

- copie dupa viza dupa ce aceasta se obtine.

Termen limita pentru inscriere: 4 saptamani inainte de data plecarii

OBSERVATII:

► Oferta este valabila pentru un minim de 4 pasageri pe fiecare plecare si pentru inscrieri facute cu minim 4 saptamani inaintea datei de plecare. In situatia neindeplinirii acestor conditii, pot surveni unele suplimente datorate clasei diferite de rezervare a biletului de avion.

► Preturile pachetelor sunt exprimate in EURO/persoana si sunt calculate pe baza paritatii euro/dolar din luna iunie 2011 – in situatia in care paritatea se schimb in favoarea dolarului, preturile vor fi majorate corespunzator.

► Preturile pentru copii sunt valabile pentru cazare in camera cu 2 adulti. Pentru a beneficia de reducerile de copil, acesta trebuie sa nu fi implinit varsta din tarifar. Pentru infanti (0-1,99 ani) se achita suma de 160 EURO.

► Primul copil neplatitor de cazare nu beneficiaza de pat suplimentar.

► Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuita oficial de oficialitatile de resort din Emiratele Arabe Unite. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale.

► Bauturile alcoolice sau racoritoare nu sunt incluse in pret.

► In situatia de suprarezervare (overbooking) a unui hotel, determinata de activitatea hotelierilor (carora le revine raspunderea pentru situatia creata), inainte sau dupa inceperea calatoriei, agentia partenera din Dubai este obligata sa ofere o alta varianta de hotel in aceeasi zona sau intr-o zona cat mai apropiata, la aceeasi categorie sau de o categorie superioara fara sa modifice pretul.

► Descrierile hotelurilor cuprinse in acest material sunt valabile la data tiparirii ofertei; in consecinta, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru eventualele neconcordante in privinta facilitatilor hotelului sau ale camerei. Pentru acuratetea informatiei, va rugam verificati pagina web a hotelului ales.

► Taxa de viza este nerambursabila. In situatia in care autoritatile locale decid sa nu acorde viza aplicantului, agentia nu este responsabila. Taxa de viza se achita indiferent daca viza se aproba sau nu.

► Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu

Agentia nu este raspunzatoare pentru modificarile orarului de zbor sau pentru intarzieri, acestea fiind in responsabilitatea companiei aeriene si a autoritatilor aeroportuare

► Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.

► Descrierile prezentei oferte sunt facute pe baza informatiilor primite de la hotelieri. Pentru acuratetea si verificarea informatiei va recomandam sa accesati paginile de internet ale hotelurilor (precizate la fiecare hotel in parte).

IMPORTANT! Conditii speciale de plata:

Rezervarile se vor face in urma achitarii unui avans de minim 50%, urmand ca serviciile sa fie achitate integral cu minim 2 saptamani inainte de plecare.

Biletele de avion se emit in momentul confirmarii rezervarii. Contravaloarea biletelor de avion este nerambursabila in cazul in care renuntarea se face dupa data la care s-au emis biletele de avion.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:

400 Euro/ persoana in cazul in care renunţarea se face intre data confirmarii rezervarii pana la 20 zile înainte de data plecării;

60% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face in intervalul  de 19-10 zile calendaristice înainte de data plecării;

80% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face în intervalul 9-4 zile înainte de data plecării;

100% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face într-un interval mai mic sau egal cu 3 zile înaintea plecarii.

NOTA: Pe perioada sejurului turistii pot opta pentru excursiile optionale organizate si prezentate de partenerul local. Rezervarea si plata se fac la fata locului. Excursiile propuse sunt: tur de oras, excursie de o zi la Abu Dhabi, safari la apus de soare, shopping tour, Croaziera cu barca traditionala, dejun sau cina la Hotelul Burj Al Arab.

linkuri